Wie is uw jurist bij Juridisch Adviesbureau Noord uit Gasselte (Drenthe)?

Met meer dan 25 jaar ervaring in uitkeringen, re-integratie en Handhaving heeft Jeroen Keizer een uitgebreide expertise opgebouwd. Zijn professionele achtergrond omvat een langdurige betrokkenheid bij UWV, waar hij zich bezighield met diverse aspecten zoals bezwaar- en beroepsprocedures binnen de Werkloosheidswet, NOW-regelingen, arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en voorzieningen.

Jeroen is een gedreven professional die zich graag verdiept in uw wensen en behoeften. Hij gelooft sterk in advies op maat en begeleidt u stap voor stap naar het gewenste resultaat. Bovendien streeft Jeroen ernaar de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat zijn diensten toegankelijk blijven voor mensen met verschillende budgetten. Bij Jeroen staat u als klant centraal, en hij levert persoonlijk, deskundig en betaalbaar advies. Jeroen Keizer is een ervaren jurist die zich inzet voor zijn cliënten en streeft naar betaalbare persoonlijke dienstverlening.   


Andere over Jeroen:
"Je hebt binnen drie jaar een HBO-rechtenstudie, naast een volledige baan, met succes afgerond. Bij het afronden van je studie heb ik je nauwelijks ondersteuning hoeven bieden. Dit zegt wat over je kennis en kunde, gedrevenheid, zelfstandigheid en het goed kunnen plannen" (Afstudeer) begeleidster, Hanzehogeschool)
“Je bent iemand die met iedereen wel door de deur kan. Je kunt je verplaatsen in verschillende belevingswerelden van mensen.” Regio manager Bezwaar en Beroep, UWV.
“Je bent Klantgericht: Je bent benieuwd naar wat verbeterd kan worden voor de klant. Je probeert hier een voortrekkersrol te pakken en daar verbeteringen op te halen.” Districtsmanager, UWV.
“Je bent altijd bereid,
ondanks dat je het zelf druk hebt, desgevraagd of spontaan, extra zaken of vraagstukken op te pakken om te gaan oplossen.” Coach, UWV.
“Wanneer Jeroen een zaak oppakt wor
dt vanuit een breed spectrum een beoordeling gemaakt, die uiteindelijk zijn standpunt bepalen en die in de praktijk bewijzen ook daadwerkelijk hout te snijden.” Directeur Sociaal Domein.
“Je rechtvaardigheidsgevoel blijkt uit je sterk morele kompas”.  HRM-adviseur.

Linkedin van Jeroen Keizer

Bel vrijblijvend: 0599 - 79 52 38 (kantoor) of 06 - 51436898 (mobiel / Whats app) of stuur een e-mail: jpkeizer@juridischnoord.nl   

Assen-Emmen-Groningen-Zwolle-Apeldoorn-Arnhem

 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn